- 2 κομμάτια ψαρονέφρι, 1 κιλό περίπου, ανοιγμένα για γέμισμα
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 1/3 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
Για τη γέμιση
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- ½ φλ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 συσκευασία (125γρ.) μικρά φύλλα από σπανάκι
- 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι
- ¼ κουταλάκι μαύρο πιπέρι
- 2 κουταλιές μαϊντανό
- 1 συσκευασία (200γρ.) τυρί κρέμα (Cream Cheese)
- ½ φλ. χαλεπιανά (Φιστίκια Αιγίνης), χοντροαλεσμένα
- ½ φλ. αποξηραμένα κράνμπερι (Cranberries)
- 6-7 παστά χρυσόμηλα (βερίκοκα), ψιλοκομμένα
Για το ψήσιμο
1/3 φλ. λευκό ξηρό κρασί
1/3 φλ. ζωμό λαχανικών ή βοδινό